Occasions

Onze tenten

Goed! maar gebruikt.

Safarilodgetent biedt soms in in opdracht van onze samenwerkende campings occasions aan. Deze occasions worden aangeboden omdat campings de ene keer overgaan naar bijv. Luxury tenten of dat een camping verkocht wordt met een ander bestemmingsplan.

De tenten zijn allen in goede conditie. Veelal worden ze aangeboden met compleet inventaris en meubilair. Dit zijn zeer geschikte tenten voor “startende” ondernemers welke safaritenten wenst te plaatsen.

Heeft u interesse in één of meer occasions neem dan contact op met Safarilodgetent en informeer naar de mogelijkheden. Wees er snel bij want de voorraad is beperkt.

Woody 25 – Luxury

Woody 25 luxury
4 / 5 / 6
Binnentent 25 M2
Veranda 13,5 M2
Locatie: Noord-Brabant

In Noord-Brabant worden 2x Woody 25 – Luxury te koop aangeboden. Deze tenten zijn compleet ingericht met meubilair en inventaris voor 4 personen. De tenten hebben een leeftijd van 2 seizoenen.

De prijs per tent bedraagt € 8.500,- p/stuk. excl. BTW. De tenten zijn vanaf 1 september beschikbaar.

Wilt u dat wij de tenten demonteren en/of monteren? Dat kan, vraag naar de voorwaarden.

JAAP Metal M

Woody 16
4 / 5 / 6
Binnentent 18,9 M2
Veranda 2 M2
Overradig

Deze Jaap Metal M safaritenten worden te koop aangeboden en zijn direct uit voorraad leverbaar. De tenten bestaan uit twee slaapcabines en een woonruimte. 

De prijs per tent bedraagt € 3000,- p/stuk. excl. BTW. De tenten worden zonder vlonder aangeboden. De tenten zijn op te halen of te leveren vanuit Piershil.

JAAP Metal L

Woody 25 basic
4 / 5 / 6
Binnentent 25 M2
Veranda 2 M2
Overradig

Deze Jaap Metal L safaritenten worden te koop aangeboden en zijn direct uit voorraad leverbaar. De tenten bestaan uit twee slaapcabines en een woonruimte.

De prijs per tent bedraagt € 3500,- p/stuk. excl. BTW. De tenten worden zonder vlonder aangeboden. De tenten zijn op te halen of te leveren vanuit Piershil.

JAAP Metal XL

Woody 25 basic
4 / 5 / 6
Binnentent 37,1 M2
Veranda 2 M2
Overradig

Deze Jaap Metal XL safaritenten worden te koop aangeboden en zijn direct uit voorraad leverbaar. De tenten bestaan uit twee slaapcabines en een woonruimte.

De prijs per tent bedraagt € 4000,- p/stuk. excl. BTW. De tenten zijn op te halen of te leveren vanuit Piershil.