Basic

De juiste tent!

Wij houden ons tentenassortiment overzichtelijk.
Met een paar eenvoudige stappen ontwikkel je de meest passende tent voor jouw recreatieonderneming.

Safarilodgetent biedt een aantal modellen aan met verschillende vormen van comfort. Ook bepaal je welk soort inrichting en aantal personen. Wij werken met standaardpakketten waaruit je kan kiezen. De tenten zijn in te richten voor 2, 4, 5 of 6 personen, daarnaast kies je welke inrichting je wenst.

Al onze pakketten zijn samengesteld op basis van jarenlange verhuur expertise, reviews en wensen vanuit gasten en campingeigenaren.

Sparkle Basic

Duo lodge
2
Binnentent 7,5 M2
Veranda 6 M2

2 persoons trekkerstent

Kort verblijven, uitbreiding  of toch als bijzettent? Met de Sparkle kan je alle kanten op.

De Sparkle is onze kleinste safaritent en biedt plaats voor 2 personen. Dit leuke model is ideaal voor (familie)bezoek die kort verblijven.

Heb je al één van onze andere safaritenten? Dan is het mogelijk om een Sparkle bij te plaatsen om de capaciteit te vergroten.

Door een kleine aanvulling op het standaard inventaris, bijv. een skottelbraai en basis kookinventaris creëer je een ideale trekkerstent.

De Woody 25 – Basic is de meest afgenomen safaritent zonder sanitair.

Deze tent is op iedere camping een uitblinker!

Comet 16 Basic

Woody 16
4
Binnentent 16 M2
Veranda 8,8 M2

De compacte familietent

Een stoere en avontuurlijke safaritent die uitermate geschikt is bij beperkte ruimte.

Eén van onze unieke tenten is de Comet 16. Waar doorgaans gekozen wordt voor zijn grotere broer de Woody 25 vanwege de grotere leefruimte en geringe

prijsverschil behoudt de Comet 16 zijn stijl en comfort. De Comet 16 is leverbaar in Basic uitvoering.

Deze 4 persoons tent heeft een binnenmaat van 4 x 4 meter en een aangesloten veranda van 2,20 x 4 meter. De gewenste ruimte voor plaatsing bedraagt 6,5 x 8 meter.

Woody 25 Basic

Woody 25 basic
4 / 5 / 6
Binnentent 25 M2
Veranda 13,5 M2

Een ruime familietent

Een ruime safaritent die perfect geschikt is voor dé ontspannen vakantie. Succes verzekerd met de Woody 25 Basic.

Het meest gekozen model in de Vodatent reeks is de Woody 25 Basic. Dit is de ideale tent wanneer een camping/vakantiepark geen afvoer en/of wateraansluiting naar de tent heeft of kan realiseren.

Door de gunstige prijs, de aangeboden ruimte en het hoge rendement is deze tent op iedere camping een succesformule.

De Woody 25 Basic heeft met een binnenmaat van 5 x 5 meter en een veranda van 2,70 x 5 genoeg ruimte voor een gemiddeld gezin. De tent is voorzien van 2 slaapcabines, een ruime leefruimte en biedt gelegenheid tot 6 personen.

Woody 35 Basic

Woody 25 basic
4 / 5 / 6
Binnentent 35 M2
Veranda 16 M2

Een familietent XL

Meer ruimte gewenst? Dan is de Woody 35 Basic de ideale keuze! Dit is grootste Basic safaritent uit de modellenreeks

Vodatent verwelkomt ieder jaar meer dan 25.000 gasten. Hoewel de Woody 25 de meest gekozen tent is krijgen wij vaak de vraag naar ruimere tenten voor meer comfort of grotere gezinnen.

De Woody 35 Basic  is 2 meter langer dan zijn broertje de Woody 25 Basic en heeft hierdoor 10m2 meer ruimte. De Basic uitvoering heeft canvas kamerafscheidingen en een ruime woon/eetkamer. Tevens is de tent in te richten naar wens, kies jij voor de Regular of Oak interieurpakketten?

De binnenruimte van de Woody 35 Basic bedraagt 7 x 5 meter met een aangesloten veranda van 3,20 x 5 meter. Qua plaatsing dient er rekening gehouden te worden met een plek van 7,5 x 11 meter.