Basic

Das richtige Zelt!

Wir halten unser Zeltsortiment übersichtlich.
Mit ein paar einfachen Schritten entwickeln Sie das am besten geeignete Zelt für Ihr Freizeitunternehmen.

Safarilodgetent bietet eine Reihe von Modellen mit unterschiedlichem Komfort. Sie entscheiden auch über die Art der Einrichtung und die Anzahl der Personen. Wir arbeiten mit Standardpaketen, aus denen Sie wählen können. Die Zelte können für 2, 4, 5 oder 6 Personen aufgestellt werden, außerdem können Sie wählen, welche Ausstattung Sie wünschen.

Alle unsere Pakete wurden auf der Grundlage jahrelanger Erfahrung mit Vermietungen, Bewertungen und Wünschen von Gästen und Campingplatzbesitzern zusammengestellt.

Sparkle Basic

Duo lodge
2
Innenzelt 7,5 m2
Veranda 6 M2

2 persoons trekkerstent

Kort verblijven, uitbreiding  of toch als bijzettent? Met de Sparkle kan je alle kanten op.

De Sparkle is onze kleinste safaritent en biedt plaats voor 2 personen. Dit leuke model is ideaal voor (familie)bezoek die kort verblijven.

Heb je al één van onze andere safaritenten? Dan is het mogelijk om een Sparkle bij te plaatsen om de capaciteit te vergroten.

Door een kleine aanvulling op het standaard inventaris, bijv. een skottelbraai en basis kookinventaris creëer je een ideale trekkerstent.

Das Woody 25 – Basic ist das am meist gekaufte Safarizelt ohne sanitäre Einrichtung.

Dieses Zelt ist ein Blickfang auf jedem Campingplatz!

Comet 16 Basic

Woody 16
4
Innenzelt 16 M2
Veranda 8,8 M2

De compacte familietent

Een stoere en avontuurlijke safaritent die uitermate geschikt is bij beperkte ruimte.

Eén van onze unieke tenten is de Comet 16. Waar doorgaans gekozen wordt voor zijn grotere broer de Woody 25 vanwege de grotere leefruimte en geringe

prijsverschil behoudt de Comet 16 zijn stijl en comfort. De Comet 16 is leverbaar in Basic uitvoering.

Deze 4 persoons tent heeft een binnenmaat van 4 x 4 meter en een aangesloten veranda van 2,20 x 4 meter. De gewenste ruimte voor plaatsing bedraagt 6,5 x 8 meter.

Woody 25 Basic

Woody 25 basic
4 / 5 / 6
Innenzelt 25 M2
Veranda 13,5 M2

Een ruime familietent

Een ruime safaritent die perfect geschikt is voor dé ontspannen vakantie. Succes verzekerd met de Woody 25 Basic.

Het meest gekozen model in de Vodatent reeks is de Woody 25 Basic. Dit is de ideale tent wanneer een camping/vakantiepark geen afvoer en/of wateraansluiting naar de tent heeft of kan realiseren.

Door de gunstige prijs, de aangeboden ruimte en het hoge rendement is deze tent op iedere camping een succesformule.

De Woody 25 Basic heeft met een binnenmaat van 5 x 5 meter en een veranda van 2,70 x 5 genoeg ruimte voor een gemiddeld gezin. De tent is voorzien van 2 slaapcabines, een ruime leefruimte en biedt gelegenheid tot 6 personen.

Woody 35 Basic

Woody 25 basic
4 / 5 / 6
Innenzelt 35 M2
Veranda 16 M2

Een familietent XL

Meer ruimte gewenst? Dan is de Woody 35 Basic de ideale keuze! Dit is grootste Basic safaritent uit de modellenreeks

Vodatent verwelkomt ieder jaar meer dan 25.000 gasten. Hoewel de Woody 25 de meest gekozen tent is krijgen wij vaak de vraag naar ruimere tenten voor meer comfort of grotere gezinnen.

De Woody 35 Basic  is 2 meter langer dan zijn broertje de Woody 25 Basic en heeft hierdoor 10m2 meer ruimte. De Basic uitvoering heeft canvas kamerafscheidingen en een ruime woon/eetkamer. Tevens is de tent in te richten naar wens, kies jij voor de Regular of Oak interieurpakketten?

De binnenruimte van de Woody 35 Basic bedraagt 7 x 5 meter met een aangesloten veranda van 3,20 x 5 meter. Qua plaatsing dient er rekening gehouden te worden met een plek van 7,5 x 11 meter.

Weitere Informationen