Luxury

De juiste tent!

Wij houden ons tentenassortiment overzichtelijk.
Met een paar eenvoudige stappen ontwikkel je de meest passende tent voor jouw recreatieonderneming.

Safarilodgetent biedt een aantal modellen aan met verschillende vormen van comfort. Ook bepaal je welk soort inrichting en aantal personen. Wij werken met standaardpakketten waaruit je kan kiezen. De tenten zijn in te richten voor 2, 4, 5 of 6 personen, daarnaast kies je welke inrichting je wenst.

Al onze pakketten zijn samengesteld op basis van jarenlagen verhuur expertise, reviews en wensen vanuit gasten en campingeigenaren.

Woody 25 Luxury

Woody 25 luxury
4 / 5
Binnentent 25 M2
Veranda 13,5 M2
Vaste keuken met spoelbak
Badkamer

Ruime familitent met sanitair

De introductie van de in 2019 ontwikkelde Woody 25 Luxury was door comfort, efficiency en prijs een direct een groot succes. Deze hebben we de afgelopen doorontwikkeld naar één van de meest gewaarde verhuuraccommodatie met sanitair.

Deze tent is bedoeld voor max. 5 personen en heeft naast de gebruikelijke Safarilodgetent features beschikking over een ruime complete badkamer en vaste keuken incl. spoelbak.

Voor campings is de Woody 25 Luxury een zéér interessante optie. De boekingen en verdiensten op de Woody 25 Luxury zijn zeer hoog en wordt gezien als dé tent met het hoogste rendement.

De Woody 25 Luxury is leverbaar met onze Regular of Oak inrichtingslijn.

De Woody 25 Luxury heeft met een binnenmaat van 5 x 5 meter en een veranda van 2,70 x 5 genoeg ruimte voor een gemiddeld gezin. Qua plaatsing dient er rekening gehouden te worden met een plek van ca. 7,5 x 10 meter.

De badkamer in onze tent was van topniveau. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in onze safaritent met sanitair.

Familie van der Heijden – Hoenderloo 

Woody 35 Luxury

Woody 35 luxury
4 / 5 / 6
Binnentent 35 M2
Veranda 16 M2
Vaste keuken met spoelbak
Badkamer

Familietent XL met sanitair

Meer , meer en meer dát is de Woody 35 Luxury. De Woody 35 is een zeer ruime sanitair safaritent uit de modellenreeks.

Safarilodgetent heeft in samenspraak met Vodatent de Woody modellen ontwikkeld aan de hand van reviews, wensen en enquêtes van campingeigenaren en gasten. Hoewel we uit de gegevens kunnen herleiden dat een gemiddeld gezin uit 3,8 persoon bestaat vernemen wij de vraag naar een safaritent met sanitair voor grotere gezinnen of voor meer comfort.

De Woody 35  Luxury is hiervoor uitermate geschikt. De binnenruimte van de Woody 35 Luxury bedraagt 7 x 5 meter met een aangesloten veranda van 3,20 x 5 meter. De tent is voorzien van een ruime complete badkamer, vaste keuken met spoelbak en 2 grote slaapcabines.

De Woody 35  Luxury is in te richten voor 4, 5 of 6 personen i.c.m. het Oak pakket heb je een ware eyecatcher op de camping staan.

Qua plaatsing dient er rekening gehouden te worden met een plek van 7,5 x 11 meter.

Dreamer 40 Luxury

4 / 5 / 6
Binnentent 40 M2
Veranda 16 M2
Vaste keuken met spoelbak
Badkamer

Een ruime familielodge met sanitair

Wil je naast een aantal Woody’s een ander model of heeft u behoefte aan een nog ruimere en luxueuze safaritent? In ons modellenprogramma bieden wij de Dreamer 40 Luxury aan. De Dreamer 40 Luxury is een ruime luxe familietent en biedt plaats voor max. 6 personen.

Safarilodgetent & Vodatent biedt al jaren de succesvolle Woody aan.

Wij breiden ons assortiment uit met de Dreamer 40 van YALA Canvas Lodges. Deze tent heeft 2 slaapkamers en een badkamer.

De tent is in de breedte geplaatst en heeft een eetgedeelte, een woonkamer en een bar! Met de grote veranda van 16m2 is dit een zeer ruime familietent.

Deze tent is verkrijgbaar via Koop en Tourkoop. Hij is in te richten voor 4, 5 of 6 personen met ons Regular of Oak inrichtingslijn.

Woody 45 Luxury

4 / 5 / 6
Binnentent 49 M2
Veranda 16 M2
Vaste keuken met spoelbak
Badkamer

De grootste uit het assortiment!

De grootste en meest luxueze safaritent in ons programma! De Woody 45 Luxury. Deze tent biedt een unieke kampeerbeleving!

Safarilodgetent & Vodatent biedt al jaren de succesvolle Woody aan. Wij breiden ons assortiment uit met de Woody 45 Luxury. Deze tent heeft 2 slaapkamers en een bedstee!

Daarnaast heeft de safaritent een ruime badkamer, vaste keuke, een eetruimte en er is plek genoeg voor een living! Met een binnenruimte van 45 m2 is dit de ruimste familietent.

Deze tent is verkrijgbaar via Koop, Tourkoop en TentAbonnement en in te richten voor 4, 5 of 6 personen met ons Regular of Oak inrichtingslijn.