Lease & (Tour)koop

luxury

Lage instap, hoog rendement

Safaritenten creëren een beleving op de camping. De vraag naar hoogstaande ingerichte accommodaties neemt ieder jaar toe.

Echter is de investering in een safaritent een forse. Safarilodgetent en Vodatent bieden een uniek concept aan; TentAbonnement. Zonder (hoge) investering direct een ingerichte safaritent met een internationaal boekingsplatform voor hogere rendementen.  Succes verzekerd!

Two columns
Verticaal
Horizontaal

Configurator

Summary

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.label }}: {{ item.converted }}

TentAbonnement – Lease

Geen (hoge) investeringskosten
Safarilodgetent kwaliteitstenten
Vodatent boekingskantoor
Uitgebreide verreken mogelijkheden

Zorgeloos iedere 6 jaar een nieuwe safaritent? Dat kan met het Vodatent TentAbonnement.

Met de combinatie Safarilodgetent & Vodatent bieden wij een goed doordachte huurconstructie voor campings, vakantieparken en B&B’s aan.

Onze tenten zijn leverbaar in diverse edities. Via één van de gekozen partnerships kan je zonder hoge investeringen safaritenten plaatsen. Vodatent boekt mee op de tenten, hierdoor kunnen kosten verrekend worden met de boekingen.

Het huurcontract heeft een tijdsduur van 6 jaar. Na deze periode worden de safaritenten kosteloos opgehaald en vervangen voor een nieuw exemplaar. Wil je het contract verlengen met max 2 jaar, dan ontvang je 25% korting op de huurprijs.

Met het TentAbonnement heb je geen hoge (her)investeringskosten vooraf voor hoogstaande kwalitatieve safaritenten en geniet je direct van hoog haalbare rendementen uit de boekingen met behulp van Vodatent boekingspartner.

Liever de tent kopen? Bij Safarilodgetent kan je kiezen tussen Koop (zonder samenwerking) of Tourkoop (met samenwerking), hier schaf je de tenten aan met hoge kortingen en gunstige betalingscondities

Tourkoop

Korting bij aanschaf
Safarilodgetent kwaliteitstenten
Vodatent boekingskantoor
Verreken mogelijkheden

Wens je liever de safaritent aan te schaffen? Met Tourkoop van Safarilodgetent geniet je van vele voordelen bij aanschaf van de safaritent.

De kosten van aanschaf van safaritenten kunnen hard oplopen. Safarilodgetent biedt recreatieondernemingen ook hier een onderscheidend concept aan.

Safarilodgetent biedt met Tourkoop hoogstaande kwalitatieve safaritenten aan tegen de scherpste prijs. De tenten zijn voorzien houten constructies, vlamvertragende FPTC420 canvas en hoogstaand sanitair. Met Tourkoop ga je een samenwerking aan met Vodatent op het gebied van boekingen. Door de activatie van samenwerking ontvang je hoge kortingen op de aanschafprijs van de safaritent.

Naast de korting is het mogelijk om een gedeelte van de totaalfactuur te verrekenen. Bij samenwerking Touroperator of Plug In bedraagt dit 20%.

TentAbonnement was ideaal voor ons! Hierdoor konden wij ons rendement flink verhogen.

Marianne: Camping La Dolce Vita

Koop

Diverse modellen
Safarilodgetent kwaliteitstenten
Scherpe prijzen
Goede service beoordeeld met een 9,2

Wil je de tent kopen zonder samenwerking met Vodatent als boekingspartner? Ook dit is mogelijk.

Met ons doordachte modellenprogramma bieden wij doorontwikkelde safaritenten aan die gebaseerd zijn op reviews, enquêtes en wensen. De tenten zijn leverbaar met volledig interieur, serviesgoed en klein inventaris. Wij helpen je ook graag op weg op het gebied van transport, montage en opbouw.

Aangezien er geen samenwerking is vervalt de optie om kosten te verrekenen en de tenten kunnen niet aangeboden worden in leasevorm.

Startende camping

TentAbonnement mogelijk
Maatwerk & Advies
Vodatent boekingskantoor

Voornemens om een camping/glamping starten of heb je recent een camping overgenomen? Ook dan kan je gebruik maken van TentAbonnement.

Bij nieuw te starten campings of recente overnames kijken wij naar de mogelijkheden en geven wij passend advies. Wanneer er gekozen wordt voor TentAbonnement i.c.m. Plug In samenwerking dan gelden er aangepaste voorwaarden ten opzichte van het standaard concept.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van glamping adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.