Commissie & verrekening

luxury

Starten zonder investering!

Safarilodgetent en Vodatent zijn gezamenlijk de totaal leverancier voor safaritenten. Vodatent werkt samen met campings op het gebied van boekingen en Safarilodgetent levert compleet ingerichte safaritenten. Door onze manier van werken kan je zonder (hoge) investering direct starten met safaritenten, Vodatent zorgt daarnaast voor eerlijke en transparante manier van verhuur.

Commissie

Wie de  boeking plaatst ontvangt de commissie. Dit is de visie van Vodatent en tevens de basis van onze succesformule. Een eerlijke en transparante manier van samenwerken!

Door gebruik te maken van het platform van Vodatent kies je zelf de tent, de werkwijze en heb je optimaal rendement.

Plug In

Met pakket Plug In wordt er 20% commissie over de verhuuromzet ingehouden wanneer Vodatent de boeking plaatst en afwikkelt via de eigen websites en aangesloten touroperators.

Touroperator

Kies je voor pakket Touroperator dan wikkelt Vodatent alleen de boekingen af die via Vodatent binnenkomen. Over deze boekingen rekent Vodatent 20% commissiekosten.

Administratiekosten

Naast de commissiekosten rekent Vodatent € 25,- administratiekosten per boeking. Bij Plug In zijn dit over de boekingen van zowel Vodatent als camping. Bij Touroperator over de Vodatent gerealiseerde boekingen

Verrekening

Het plaatsen van een safaritent brengt hoge kosten met zich mee. Dit belemmert een hoop campings om safaritenten te plaatsen.

Safarilodgetent en Vodatent biedt campings de mogelijkheid om dergelijke kosten te verrekenen met de inkomsten uit boekingen. Met Plug In worden kosten zoals huur en klein inventaris verrekend.

Zonder hoge investering direct verhuurklare safaritenten plaatsen?

Met Safarilodgetent en Vodatent kan dat!