Demontabele safaritenten

luxury

Starten met een camping?

Ga je een nieuwe camping starten of heb je onlangs een camping overgenomen en je wilt starten met het verhuur safaritenten?

JAAP tenten zijn al jarenlang gebleken de ideale starttent te zijn. De hardloper is de JAAP Metal L. Ook bij de JAAP tenten zijn gunstige voorwaarden mogelijk. Hierdoor wordt starten met safaritenten nog leuker!

Overstromingsgebied of Natura 2000

Wil je graag safaritenten plaatsen maar de tenten kunnen niet blijven staan vanwege Natura 2000 of overstromingsgebied?

Safarilodgetent heeft naast tenten die blijven staan ook demontabele tenten. Onze nieuwe Woody Metal serie is eenvoudig te plaatsen en te demonteren. Het is ook mogelijk te starten met Woody Metal zonder (hoge)investering. Deze tenten zijn namelijk leverbaar in TentAbonnement!

JAAP Metal

Onze tenten
4 / 5 / 6
Binnentent 20  / 25 / 38  M2
Veranda 12,5 M2
Mooie starters,- of vervangings tent

Ga je starten met safaritenten of wil je de huidige Jaap Metal tenten vervangen voor tenten met houten frame dan is de Jaap Wood L hiervoor geschikt.

De tent heeft een stoere uitstaling met houten frame. De binnenmaat van de tent

bedraagt 5 x5 meter en heeft een luifel van 2,5 x 5 meter. De tent is standaard voorzien van 2 slaapcabines en een woonkamer.

Safarilodgetent biedt diverse inrichtingspakketten aan en is in te richten voor 4, 5 of 6 personen. Met ons franse meubel lijn ademt je safaritent volledig vakantie.

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. De tent was van alle gemakken voorzien.

fam. Loentjes – Wognum

Woody Metal 

Onze tenten
4 / 5 / 6
Binnentent 25 / 35  M2
Veranda 13,5  M2

Tent geschikt voor natura 2000 of overstromingsgebied.

Staan de tenten in Natura 2000 of een overstromingsgebied? Dan is de Jaap Metal L de uitkomst voor jouw camping.

Deze safaritent met metalen frame is eenvoudig te plaatsen en te demonteren.

De tent heeft een binnenmaat van 5 x 5 meter en een luifel van 2,5 x 5 meter. De tent is standaard voorzien van 2 slaapcabines en een woonkamer.

Ook bij de demontabele tenten hebben wij leuke starterspakketten of verrekeningsmogelijkheden. Neem contact op met één van onze adviseurs en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen.